Til familier

Familieterapi i Odense på Fyn

Kæmper et familiemedlem med et specifikt følelsesmæssigt eller adfærdsmæssigt problem? Eller har der været et sammenbrud i kommunikationen i din familie f.eks. mellem dig og dit barn?

Alle oplever fra tid til anden vanskeligheder, som bliver løst af sig selv. Men sommetider er der brug for hjælp udefra for at tackle situationen.

Støtte kommer normalt fra familie, venner og en persons indre ressourcer. Men når vanskeligheder ikke løses naturligt, kan familieterapi være nødvendigt. Det kan være svært at ændre fastlåste mønstre; men forandring sker bedst, når en familie støtter hinanden.

I mit arbejde som psykolog, arbejder jeg ofte med familier, som er berørt af forskellige udfordringer.

Familiepsykolog med erfaring med børn i alle aldersgrupper

Familiedynamikken spiller en afgørende rolle i de enkelte familiemedlemmers problemer. Ofte er det ikke tilstrækkeligt blot at fokusere på det enkelte medlem af en familie. F.eks. barnet eller teenageren, som åbenlyst kæmper med en bestemt følelse eller et adfærdsproblem.

Det kan være nyttigt at arbejde med hele familien. I stedet for blot at se den enkeltes symptomer som et udtryk for en individuel problematik.

Jeg har stor erfaring som både familie- og børnepsykolog. Jeg oplever, at en familie ofte kan komme langt med den støtte eller rådgivning.

Familierådgivning giver jer mulighed for at tale åbent sammen i trygge rammer. I kan her fokusere på de mønstre, der skaber problemer. Samtidig får I kastet nyt lys over situationen og får hjælp til at finde nye perspektiver.

Familieterapi i Odense – jeg hjælper familier fra hele Fyn

Alle samtaler foregår i en afslappet atmosfære i naturskønne og rolige omgivelser.

Samtalen er fortrolig og kan involvere en, flere eller mange sessioner. Prisen for familieterapi er 1.200 kroner for en session på 90 minutter.

Jeg arbejder med hele familien for at hjælpe alle medlemmer hver især med fokus på de fælles udfordringer. Her kommer familien alle sammen på en gang. Det er også muligt at lave andre forløb, hvis nogle har brug for at komme alene.

Familieterapeut og psykolog med fokus på familieproblemer

Mange familier står i svære situationer. Det kan være, at I har brug for gode råd fra en familieterapeut til at komme videre og finde nye handlemuligheder. Med min familieterapi i Odense arbejdes der f.eks. med:

  • Mistrivsel i familien

  • Skilsmisse

  • Samvær

  • Opdragelse

  • Forældrehjælp til teenagere

  • Sorg og krise hos en eller flere familiemedlemmer

  • Søskendeforhold

  • Kommunikationen

  • Konflikthåndtering

Allerede efter første session skulle I gerne gå herfra med en oplevelse af at være blevet mødt og med rådgivning til at arbejde videre.

Kontakt mig og hør mere om familieterapi i Odense på Fyn

Ønsker du/I at høre mere om familieterapi eller bestille en tid? Så er I velkomne til at kontakte mig på tlf. 22 23 83 63. Har du spørgsmål, vil jeg meget gerne tage en snak med dig. Så kan du se, hvordan jeg kan hjælpe dig og din familie.