Kommende workshops

Selvomsorg og dyb hvile

workshops i restorativ yoga

lørdag den 25. februar kl. 9.30-11.30

lørdag den 25. marts 9.30-11.30

 

For dig der:

Skal drage omsorg for (mange) andre – i familien eller på jobbet

Er ramt af stress, angst eller udmattelse

Er ramt af smerter

Ønsker at finde en ny måde at passe godt på dig selv

- eller bare ønsker at gøre noget godt for dig selv

Foregår i Højby Sundhedscenter, Hollufgårdsvej 10A, 5260 Odense S.

Restorativ yoga er en yogaform, der muliggør selvomsorg og dyb hvile. Du finder hvile i forskellige liggende stillinger, hvor du bliver støttet af puder og omsluttet af tæpper, således at kroppen opleves omfavnet og holdt. Du vil undervejs blive guidet ind i afspænding. Restorativ yoga har en beroligende effekt på nervesystemet og tillader kroppen at genoplade. Du behøver ikke at have erfaring med yoga. Medbring et tæppe, evt. lammeskind og løstsiddende behageligt tøj.

 

Intropris første gang 50 kr, anden gang 200 kr. Mobilepay 203057. Tilmelding til Iben, tlf. 22238363, hvor du bedes skrive din mailadresse.


Har du brug for psykologsamtaler til dig selv eller dit barn?

I det øjeblik, hvor et menneske føler sig set og forstået i mødet med et andet menneske, opstår muligheden for forandring. Hvis du står et svært sted i livet eller i arbejdslivet, vil jeg sammen med dig være undersøgende på hvordan balancen i dit liv kan genoprettes.

I arbejdet med børn brænder jeg for at skabe rammerne for, at barnet kan udtrykke sig gennem leg, symboler og ord eller forhold til angstproblematikker ved at hjælpe barnet til at få redskaber til at tackle angsten.

Relationen vil altid være det bærende element i behandlingen, hvorfor min primære opgave bliver at du føler dig set, forstået, rummet og hjulpet og dette har forrang før metodevalg.

Henvisning og ventetider

Jeg tager desværre ikke imod henvisning fra lægen, da jeg ikke har overenskomst med sygesikringen. Til gengæld har jeg kort ventetid ved fuld egenbetaling eller hvis du kommer med din private eller arbejdsgivers sundhedsforsikring. Der er også mulighed for tilskud, hvis du er medlem af Danmark.

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk