Børnepsykolog

Børnepsykolog i Odense med klienter fra hele Fyn

Hos mig er det vigtigste omdrejningspunkt, at møde jer der hvor I er og ud fra problemstillingen er finde frem til den rigtige behandling for dit barn. En behandlingsløsning kan være et Cool Kids forløb, et Chilled forløb, legeterapi, tegne-samtale-terapi eller en anden tilgang.

Som børnepsykolog fokuserer jeg på barnets relationer og arbejder derfor altid helhedsorienteret. Det er min erfaring, at det er den bedste måde til at hjælpe dit barn videre på. Uanset hvad han/hun går og tumler med.

Cool Kids og Chilled forløb hos familievenlig psykolog for børn og unge

Det vigtigste for forældre er, at deres børn har det godt. Samtidig skal hele familien trives. Af og til opstår der dog problematikker eller udfordringer, hvor familierelationerne kommer på en hård prøve. Det er ikke altid, at en psykologisk udredning af børn giver familien adgang til den hjælp, de har brug for.

Alle børn oplever udfordringer gennem hele deres opvækst. Nogle gange bliver disse udfordringer for store for barnet og familien. Alt efter hvilke udfordringer dit barn har, kan det have glæde af et behandlingsforløb. Det kan være et Cool Kids forløb, et Chilled forløb, legeterapi eller noget helt fjerde.


Børnepsykolog i Odense til behandling af angst og andre lidelser – jeg har klienter fra hele Fyn

Med mit arbejde som psykolog i Odense kan jeg hjælpe børn, som har det svært og mistrives. Det er dog også altid nødvendigt at få forældrene på banen. På den måde har de mulighed for at støtte deres barn i dagligdagen. Det kan f.eks. foregå i form af forældrehjælp til teenageren eller familieterapi.

I mit arbejde som børnepsykolog har jeg igennem årene opnået erfaring med at hjælpe familier, der har:

  • Børn med stress

  • Børn med lavt selvværd

  • Børn med angst

  • Børn efter en skilsmisse

  • Sensitive børn

  • Og andre udfordringer


Psykologhjælp til unge i Odense fra ungdomspsykolog

Er dit barn lidt ældre og har brug for en ungdomspsykolog? Så hjælper jeg også gerne det unge menneske ud fra dets problemstilling. Jeg har en lang række af redskaber, der hjælper både den unge og forældrene. Det kan f.eks. være med det anerkendte Chilled forløb, hvis barnet har angst. Jeg har ligeledes erfaring med behandling af unge med depression, belastningsreaktioner eller andre følelsesmæssige vanskeligheder.


Jeg har stor ekspertise i behandling af børn med angst

Angst er en normal reaktion i mange henseender. Men angsten kan udvikle sig til at blive overskyggende i hverdagen og holde barnet tilbage fra at gøre ting, det gerne vil. Angst kan være forbundet til specifikke situationer fra tidligere- eller kommende hændelser. Følelsen kan gå hen og blive dominerende og altoverskyggende i dagligdagen. Det kan ende med at blive meget uhensigtsmæssigt og påvirke barnets livskvalitet.


Kontakt en lokal børnepsykolog i Odense på Fyn

Har du brug for en snak, så kontakt mig på tlf. 22 23 83 63. Lad os sammen finde ud af, om dit barn har brug for professionel hjælp fra en børnepsykolog. Lyder det som om, at der er brug for min hjælp, så snakker vi om, hvad jeg kan tilbyde jeres familie.

Mine klienter kommer fra Odense og resten af Fyn. Mulighed for togforbindelse fra Svendborg og Ringe.


Unge

Effektiv forældrehjælp til en teenager med et Chilled forløb

Det sker, at forældre oplever, at deres teenager har brug for hjælp. Årsagerne kan være mange. Det kan f.eks. være, at jeres barn har brug for støtte til at udforske eller forstå sine følelser eller adfærd. Det kan være I som forældre ikke føler, at I har de rette redskaber, til at give denne støtte. Som forældre er det helt naturligt, at I er berørte af situationen. Har I behov for at få hjælpe fra ressourcer udefra?

Med de rigtige værktøjer kan I som familie komme videre. Det kan bl.a. være med et Chilled forløb, hvis din teenager kæmper med angst og bekymringer, så I sammen får brudt eventuelle fastlåste mønstre.

Psykolog til unge, hvor hele familien inddrages

Uanset hvilken problematik jeres teenager kommer med, arbejder jeg helhedsorienteret. Jeg arbejder ikke kun ud fra én bestemt behandlingsmetode, men bruger den der passer bedst til jeres barns problemstilling.

Jeg oplever, at de bedste resultater ved psykologhjælp til unge opnås ved, at forældrene inddrages i forløbet. Det er derfor vigtigt for mig, at der er fokus på relationen mellem forældrene og barnet. Det har nemlig en stor betydning. I kan komme samlet som familie til familieterapi, men jeg kan også have sessioner alene med forældre eller med den unge. Vi finder sammen den model, der passer bedst til jeres situation og problematik.

Brugbar forældrehjælp til en teenager

Oplever I problemer med jeres teenagesøn eller teenagedatter? Af og til kan disse problemer ikke løses hjemmefra. Der kan det være en fordel med hjælp fra en psykolog. Problemer kan nemlig ende i et samspil mellem barn og forældre, som udvikler sig til en negativ spiral. Det påvirker familiedynamikken i det daglige.

Når jeg er i gang med et behandlingsforløb af den unge, fokuserer jeg også på forældrerådgivning. På den måde kommer vi hele vejen rundt om problematikken. Det gør jer som forældre i stand til at støtte jeres barn, i at få bugt med udfordringerne på bedst mulige måde.

Chilled forløb til unge med angst

Et Chilled forløb er et behandlingsforløb for unge mennesker, der oplever angst. Det er særdeles effektivt, da det er et helhedsorienteret program målrettet til børn og unge med angst. Samtidig inddrager det også forældrene. Når I, som forældre, indgår i behandlingen, får I redskaber til at forstå jeres barns følelser og adfærd. Er jeres barn under 13 år gammel, findes der et Cool kids forløb. Det bygger på de samme principper som Chilled forløbet.

Familieterapi i Odense med klienter fra hele Fyn

Mange familier oplever, at det er svært at håndtere f.eks. en skilsmisse, samværet i dagligdagen, at sætte grænser m.m. Oplever I ofte udfordringer med jeres teenager? Så kan der ofte være grundlag for at sætte hele familien i spil.

Oplever I som familie at I står overfor en svær tid med fælles udfordringer? Så tilbyder jeg at I kan komme i familieterapi i Odense i trygge rammer.

Kontakt mig og hør mere om forældrehjælp til teenager med et Chilled forløb eller andre metoder.

I er altid velkomne til at kontakte mig ganske uforpligtende på tlf. 22 23 83 63. Jeg lytter og fortæller gerne mere om, hvordan jeg kan hjælpe jer i forhold til de udfordringer, I oplever.

Mine klienter kommer bl.a. fra Odense og resten af Fyn.